Blog

Marmara Triatlon Takımı Türkiye Üçüncüsü

İlk olarak katılım gösterdiğimiz Duatlon Türkiye Kupası’nda takımımız 3. olarak kürsüdeki yerini almıştır. Tüm ekibi tebrik ediyoruz.

Öncelikle GLORIA IRONMAN 70.3 TÜRKİYE ülkemize ve Türk Triatlon camiasına hayırlı olsun. Marmara Spor Kulübü olarak ülkemizde bu yıl 2.si düzenlenecek bu büyük organizasyona maksimum sayıda triatletin katılmasına katkıda bulunmak istiyoruz.
Kulübümüzün sosyal oluşum projesi olan YüzBinKoş sayesinde 2015 Gloria Ironman’e katılan Türk sporcuların %30 luk bölümünü finişe ulaştırdık. Bu yıl ki hedefimiz ise çok daha büyük. Daha önce hiç bisiklete binmemiş, hiç yüzmemiş, hiç koşmamış dahi olsanız en hafif düzeyden başlayarak sizi hedefe ulaştırıcak programı sizin kapasitenize uygun olarak tüm bir yıla yayıyoruz ve bunun sonunda siz gülümseyerek finiş noktasına geliyorsunuz.

Peki neler yapıyoruz?
1. Yarışa kadar minimum 4 tane antrenman kampı planlıyoruz, ilk kampımızı Kıbrıs’ta 2-8 şubat arasında gerçekleştirdik,
2. Anadolu ve Avrupa yakasında 2 ayrı antrenman ekibi kurup takım çalışmaları yapıyoruz,
3. Kendisi bir triatlet olan Kalp Cerrahı Doktor danışmanımız ile tüm tıbbı testlerinizi ve takiplerini yapıp ona göre yol alıyoruz,
4. Spor konusunda uzman bir Diyetisyen ile çalışıp tüm ekip arkadaşlarımızın bu sporu bilinçli yapmasını sağlıyoruz,
5. Her ay düzenli Teorik ve Pratik eğitimler vererek sizleri her yönünüz ile yarışa hazırlıyoruz.

Daha bir çok plan ile yola çıktık, sizleri de aramızda görmek istiyoruz, takipte kalmaya devam edin..

Online Eğitim
Branşınız ne olursa olsun dünyanın neresinde olursanız olun her hafta antrenman programınızı, gelişiminizi gözetleyerek size ulaştırıyoruz. İş seyehatiniz, tatiliniz ve bunun gibi programlarınız olsa dahi o bölgede uygun antrenman yapabileceğiniz şekilde programınızı düzenliyoruz.

Birebir Eğitim
Çok gerekmediği sürece keyfi olarak birebir ders alınmasını önermiyoruz. Grup dinamiği her zaman daha ekonomik ve faydalı olacaktır. Buna rağmen şayet ciddi teknik sıkıntıları, branşa yönelik negatif adaptasyon, çok kısıtlı zamanınız varsa ve herhangi bir özel durumunuz oluştuğunda özel ders alabilirsiniz.

 



8